f

SY
KURSUS

Har du en drøm om at lære at sy? Så er det her kursus lige noget for dig. Her får du 30 undervisningtimer, der fordeler sig over 1 gang om ugen, i 10 uger. Når du er færdig med forløbet, har du lært alle basale syteknikker, som du har brugt til at sy, din første nederdel. Du er måske også i gang med at sy din første overskjorte, med krave, stand og knappehuller. Du har lært at graduerer dit sømrum og lave skarpe kanter.

Undervisningsforløbet henvender sig til dig, hvis du er helt ny eller let øvet. For at sikre kvaliteten, er der er kun plads til 4 på hvert hold. 

Alle priserne er inkl. stout og tilbehør til jeres syprøver. I får standard lynlåse, knapper og vlieseline. I får et klassisk ensfarvet stof til jeres overskjorte samt knapper dertil. I får også en skitsebog til jeres designideer, notater og stofprøver, samt en mappe til jeres syprøver. 

Har du ikke selv en symaskine, så kan du låne en af mig, men jeg anbefaler at du tager din egen maskine med. Det behøver ikke at være noget fancy, men det er fedt at lære din egen maskine at kende. Alle maskiner arbejder forskelligt, og skal indstilles korrekt, for at få de flotteste sting.

Undervisningen foregår
på Dybbølgade 57 & starter i uge 3. 

Mandage 11-14
Onsdage 17-20

Pris: 6000,-

Tilmeld dig her:
https://calendly.com/rwd_studio/10-ugers-undervisningsforlob


Jeg glæder mig meget, 
til at lære jer mit håndværk

WORKSHOP
FOR BØRN

Søndag den 11/12

Kom til den hyggeligste workshop, hvor dine børn kan designe deres helt egen 
t-shirt, som efterfølgende vil blive trykt, så de kan få den med hjem. Vi arbejder med oekotex certificeret folie, som børnene selv skal klippe og placere i grafiske mønstre på deres t-shirt. Der vil også være preskårede former, som de kan sætte direkte på, for at hjælpe dem lidt på vej. Jeg vil under procesen vejlede dem, så de kan få skabt et flot design, som de selv er glade for.

Good to know:

Workshoppen er fra børn i aldersgruppen 6+

Jeres børn skal kunne være alene i en time og jeg skal selvfølgelig nok hjælpe dem med deres projekter.

Tiderne fra 10-13 er fra aldersgruppen 6-8 år

Tiderne fra 13-16 er fra aldersgruppen 8+

Der er plads til max 4. børn pr. hold.

Vil man gå med sine venner, skal man huske at booke inden for samme tidsinterval. 

Pris: 375,-

Tilmeld dit barn her:
https://calendly.com/rwd_studio/rwd-studio-workshop-for-born?

SØNDAGS
WORKSHOPS

MERE INFO KOMMER

 

d